Saturday , July 20 2019
Home / News / Ethereum / Ethereum (ETH) blijft stijgen, prijs boven $270, nieuws over Serenity upgrade – Crypto 365

Ethereum (ETH) blijft stijgen, prijs boven $270, nieuws over Serenity upgrade – Crypto 365

De altcoins zijn sinds deze week behoorlijk aan het stijgen. Vooral de grotere platform cash maken behoorlijke stijgingen door. Ethereum is in de afgelopen 7 dagen flink gestegen met 61 procent. Vandaag behaalde Ethereum een stijging van 16 procent.

Ethereum zit flink in de elevate. Sinds vanochtend is de Ethereum (ETH) behoorlijk gestegen van ongeveer $250 naar een waarde boven de $270.

Vorige week behaalde Ethereum nog een waarde rond de $180. De totale marktwaarde van Ethereum is momenteel 29 miljard greenback.

Goed nieuws

De afgelopen dagen is er behoorlijk veel nieuws uitgebracht rondom Ethereum. Zo moet Ethereum Serenity Ethereum flink gaan opschalen. Binnen 18 tot 24 maanden moet de upgrade voor het netwerk voltooid zijn.

Joseph Lubin, de medebedenker van Ethereum geeft aan dat de Ethereum Serenity upgrade het netwerk duizend keer zal opschalen, zo laat hij weten in een interview met Cointelegraph.

Binnen 18 tot 24 maanden moet de Serenity upgrade voor het Ethereum netwerk gereed zijn, vertelde Lubin. Het gaat hierbij om de Ethereum 2.zero upgrade. Met de uprgade zal het netwerk aangepast worden zodat het op grote schaal gebruikt gan worden. Momenteel is de theoretische transactie snelheid 15 transacties per seconde.

About Tom Greenly

Check Also

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash – Bitcoin Magazine NL

Het is weer tijd voor een Bitcoin Magazine NL Nieuwsupdate. Het is een roerig weekje …

ETH/USD bleeding resumes – Possible stop $200

Ethereum trims positive factors as cryptocurrencies shed positive factors throughout the board. Technical alerts are …