Wednesday , May 27 2020
Home / Ethereum / Ethereum (ETH) blijft stijgen, prijs boven $270, nieuws over Serenity upgrade – Crypto 365

Ethereum (ETH) blijft stijgen, prijs boven $270, nieuws over Serenity upgrade – Crypto 365

[ad_1]

De altcoins zijn sinds deze week behoorlijk aan het stijgen. Vooral de grotere platform cash maken behoorlijke stijgingen door. Ethereum is in de afgelopen 7 dagen flink gestegen met 61 procent. Vandaag behaalde Ethereum een stijging van 16 procent.

Ethereum zit flink in de elevate. Sinds vanochtend is de Ethereum (ETH) behoorlijk gestegen van ongeveer $250 naar een waarde boven de $270.

Vorige week behaalde Ethereum nog een waarde rond de $180. De totale marktwaarde van Ethereum is momenteel 29 miljard greenback.

Goed nieuws

De afgelopen dagen is er behoorlijk veel nieuws uitgebracht rondom Ethereum. Zo moet Ethereum Serenity Ethereum flink gaan opschalen. Binnen 18 tot 24 maanden moet de upgrade voor het netwerk voltooid zijn.

Joseph Lubin, de medebedenker van Ethereum geeft aan dat de Ethereum Serenity upgrade het netwerk duizend keer zal opschalen, zo laat hij weten in een interview met Cointelegraph.

Binnen 18 tot 24 maanden moet de Serenity upgrade voor het Ethereum netwerk gereed zijn, vertelde Lubin. Het gaat hierbij om de Ethereum 2.zero upgrade. Met de uprgade zal het netwerk aangepast worden zodat het op grote schaal gebruikt gan worden. Momenteel is de theoretische transactie snelheid 15 transacties per seconde.

[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …