Tuesday , May 21 2019
Home / News / Ethereum / Ethereum prijs boven $230, ook Ripple (XRP) blijft stijgen – Newsbit.nl

Ethereum prijs boven $230, ook Ripple (XRP) blijft stijgen – Newsbit.nl

Nadat Ripple (XRP) gisteren al begonnen was aan een indrukwekkende rally, zien we vandaag dat ook Ethereum (ETH) enorm stijgt. Waar komen de munten een weerstand tegen?


Free of charge 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan through Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse alternate. (Klik op de onderstaande knop)

 


Ethereum koers boven $230 greenback

ETH is vandaag bezig met een enorme opmars. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Ethereum token rond de $232 greenback. Minder dan een dag geleden lag de ETH prijs nog rond de $205 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met 12,5 procent is gestegen.

 

ethereum-prijs-230

In de prijsanalyse schreven we dat ETH 2 weerstandsniveau’s tegen zou komen. Namelijk die van $225 greenback en als die doorbroken is die van $255 greenback. Nu de $225 greenback weerstand doorbroken lijkt de weg vrij te zijn voor Ethereum om te stijgen tot de $255 greenback weerstand.

 


Ripple (XRP) zet enorme prijsstijging door

Gisteren schreven we al dat XRP bezig was met een enorme rally naar boven. Vandaag zien we dat de rally gewoon nog aanhoudt. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,433 greenback. Gisteren lag de Ripple prijs nog rond de $zero,372 greenback. Dat betekent dat de XRP koers vandaag opnieuw met 14,67 procent is gestegen.

 

ripple-prijs-blijft-stijgenripple-prijs-blijft-stijgen

In onze prijsanalyse gaven we aan dat XRP door kon stijgen tot $zero,45 greenback. Als ook deze grens doorbroken wordt komt de munt een kleine weerstand tegen rond de $zero,565 greenback. Hierna lijkt de weg vrij voor een XRP prijs van $zero,60 greenback.

 

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD retains long-term bullish potential

ETH is bullish so long as it stays above SMA50 weekly. The primary restoration goal …

Ethereum (ETH) populair: 500.000 actieve adressen per dag – Bitcoin Magazine NL

Niet alleen bitcoin stijgt weer in populariteit. Ethereum doet het internet zo goed, de grafieken …