Friday , July 19 2019
Home / News / Ethereum / Bitcoin “bull” Novogratz verrast: “Ethereum (ETH) loopt voorop” – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin “bull” Novogratz verrast: “Ethereum (ETH) loopt voorop” – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin “bull” Mike Novogratz verrast vriend en vijand met het bewieroken van ethereum (ETH). De durfkapitalist kraakte tussendoor ook Litecoin (LTC) (“een group van speculanten met geen toekomst”) en ziet bitcoin (BTC) vooralsnog de grootste cryptomunt blijven. Ethereum timmert echter arduous aan de weg en heeft een voorsprong “door een grotere developer group en meer adoptie”, aldus de voormalige Goldman Sachs bankier.

 
bitcoin meester
 

Novogratz, bitcoin en ethereum

Bitcoin en Mike Novogratz zijn twee handen op één buik. Echter, Novogratz heeft naar verluidt enkele honderden miljoenen verdiend door in een vroeg stadium heel veel ether te kopen.

Tijdens de Ethereal Summit doet de oprichter van crypto hedgefonds Galaxy Digital Capital een paar verrassende uitspraken. Ethereum heeft de potentie om de wereldwijde on-line betalingen naar zich toe te trekken. In de dop is het netwerk misschien wel waardevoller dan het bitcoin (BTC) netwerk, aldus Novogratz.

“Neighborhood counts”

“Een van de sterkste eigenschappen is dat ethereum veel ontwikkelaars en projecten aan haar platform weet te trekken. Dat is een voordeel ten opzichte van nieuwe spelers zoals Cosmos en Polkadot. Hun technologie is wellicht geavanceerder, het opbouwen van een group en adoptie kost veel tijd. “Als investeerder kijk je naar de group en het staff achter een venture, dat telt.”

Over litecoin (LTC) en bitcoin (BTC)

Ondertussen kraakte Novogratz ook Litecoin, een venture met een “dynamische group, maar het zijn speculanten, need niemand bouwt echt iets op hun netwerk. Daarom heeft Litecoin in mijn ogen géén toekomst.”

Bitcoin (BTC) blijft voorlopig koning van de markt. Hello jzegt: “BTC is steeds meer “retailer of worth”, de digitale variant van fysiek goud. Als asset blijft BTC voorlopig de markt bepalen ook omdat pensioen  – en hedgefondsen altijd eerst in BTC gaan beleggen.”

Disruptie

In potentie kan blockchain-technologie (good contracts, dApps) het betaalsysteem gaan ‘disrupten’. Dat is ook nodig omdat staten hun burgers nu aan het volgen zijn, ten koste van privateness.

“95% van de financiële transacties in China gaan by way of de smartphone. De clearing wordt gedaan door de Chinese language overheid. Dus by way of een app weet Massive Brother precies wat je koopt.”

Samen met gezichtsherkenning en massive information analyse wordt deze information gebruikt om burgers te “scoren” op overheidsvriendelijke standards. Novogratz: “We leven in een akelige wereld van surveillance waarbij blockchaintechnologie en een decentraal money systeem essentieel zijn voor onze vrijheid en geluk.”

Bron: Cryptobriefing

crypto kopen 

 

About Tom Greenly

Check Also

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash – Bitcoin Magazine NL

Het is weer tijd voor een Bitcoin Magazine NL Nieuwsupdate. Het is een roerig weekje …

ETH/USD bleeding resumes – Possible stop $200

Ethereum trims positive factors as cryptocurrencies shed positive factors throughout the board. Technical alerts are …