Tuesday , June 2 2020
Home / Ethereum / CFTC is klaar voor futures op Ethereum (ETH) prijs, koers stijgt met ruim 10% – BTC Nieuws

CFTC is klaar voor futures op Ethereum (ETH) prijs, koers stijgt met ruim 10% – BTC Nieuws

[ad_1]

Je kon erop wachten, de prijs van ether is wakker geschud en lijkt nu internet als bitcoin de weg naar boven te hebben gevonden. En het lijkt of de koers door fundamenteel nieuws omhoog geduwd wordt.

Ethereum futures

Dat fundamentele nieuws komt van het Amerikaanse Commodity Futures Buying and selling Fee (CFTC). In een interview met CoinDesk vertelde een anonieme vertegenwoordiger van de CFTC dat de organisatie klaar is om futures op ether goed te keuren.

Namens de CFTC zegt hij dat ze zich op juridisch vlak geen zorgen maken bij het aanbieden van derivaten op ether. Er is nog niet onerous gemaakt welke producten precies aangeboden gaan worden, maar dit is een goed nieuws voor de koers van ether. Hij vult aan:

“Stel dat een effectenbeurs naar ons toe komt en zegt: ‘we willen dit specifieke product lanceren.’ … Als ze bij ons zouden komen met een bepaald derivaat dat aan onze vereisten voldoet, denk ik dat er een goede kans is dat het wij het goedkeuren. ”

Future is in het Nederlands toekomst. Je investeert niet direct in ether maar je gokt op de toekomstige waarde van de coin. Of die nu omhoog of omlaag gaat.

Dat lijkt misschien niet heel important maar in 2017 werden futures ook toegestaan voor bitcoin. Niet veel later stond bitcoin op een all time excessive.

Prijzen kunnen niet achterblijven

Het is natuurlijk allemaal relatief, maar vergeleken met bitcoin had ether maar een rustige maand. Bitcoin steeg liefst 26 procent vorige maand. Ether steeg ‘maar’ 12 procent. Eigenlijk deed ether het vorige maand helemaal niet slecht, maar dat werd enigszins ondergesneeuwd door het succes van bitcoin.

Ether was zeven dagen geleden 139,24 euro en is nu ongeveer 160 euro waard. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur is gestegen naar iets meer dan zeven miljard euro. Afgelopen week lag dat gemiddeld op ongeveer 6 miljard euro.

Deze statistieken, en nog veel meer kan je het beste bekijken op onze koerspagina:


Bekijk actuele koers Ethereum

Bitcoin, ether en al haar broertjes en zusjes hebben ervoor gezorgd dat de hoogste totale marktwaarde van 2019 behaald is. Hoe bitcoin dat deed lees je in onze laatste technische analyse.

[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …