Wednesday , February 19 2020
Home / Ethereum / Financiering ProgPOW audit voor Ethereum is rond – about-crypto

Financiering ProgPOW audit voor Ethereum is rond – about-crypto

[ad_1]

            

Daarmee is de volgende stap genomen naar de belangrijke audit op de ProgPOW implementatie die de Ethereum miningmarkt weer volledig kan herverdelen. Het goede nieuws werd uitgebracht in de core builders assembly van afgelopen vrijdag.  

Daarmee is de volgende stap genomen naar de belangrijke audit op de ProgPOW implementatie die de Ethereum miningmarkt weer volledig kan herverdelen. Het goede nieuws werd uitgebracht in de core builders assembly van afgelopen vrijdag.  

Financiering ProgPOW audit voor Ethereum is rond

Mocht alles lopen hoe het zou moeten lopen dan is ProgPOW één van de belangrijkste EIP’s van de aankomende Ethereum onerous fork in oktober van dit jaar.  

50.000 DAI

Om de audit te financieren liep er een crowdfunding om publiekelijk 50.000 DAI op te halen. DAI wordt gezien als de toekomstige vaste stablecoin in de cryptomarkt. De DAI is uiteraard gebouwd op het Ethereum platform. Daarmee is het gehele venture dus gefinancierd door gulle gevers. Hoogstwaarschijnlijk zullen dit voornamelijk Ethereum miners zijn met GPU set-ups. 

Snel resultaat

“Hopelijk kunnen we de audit deze week of volgende week al uitvoeren”. Aldus Hudson Jameson, core developer van Ethereum. Daarmee komt de definitieve name om ProgPOW in te voegen nu wel heel dichtbij. Op dit second wordt de markt overspoeld door ASIC miners die met een speciale chip veel beter en efficiënter kunnen minen. Maar het Ethereum protocol was juist bedoeld om nooit ASIC miners toe te laten op het netwerk. 

Hopelijk kunnen we de audit deze week of volgende week al uitvoeren

– Hudson Jameson

Bronnen

  • Cointelegraph
  • Afbeelding: Bitcoin trade information

    

[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …