Friday , July 19 2019
Home / News / Ethereum / Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) op nominatie bij aandelenbeurs eTrade (5 miljoen klanten) – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) op nominatie bij aandelenbeurs eTrade (5 miljoen klanten) – Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) staan op de nominatie om aangeboden te worden bij aandelenbeurs eTrade. Deze aandelenbeurs heeft circa vijf miljoen klanten. Dat meldt Nathaniel Popper, de doorgaans goed ingevoerde technologiejournalist van de New York Occasions. eTrade heeft het bericht nig niet bevestigd. De huidige koers van BTC is $5.262 (-Zero,45%) en Ethereum (ETH) is $155 (+Zero,6%)

Dit meldt Popper op Twitter:

 
bitcoin meester
 

eTrade, TD Ameritrade en ErisX

Het nieuws volgt op een eerder bericht van nieuwssite The Block Crypto: TD Ameritrade, een van de grootste aandelenbrokers van de VS met 11 miljoen klanten. De dealer draait een pilot met crypto change ErisX voor het aanbieden van cryptovaluta. Daarvoor is intern een aside staff vrijgemaakt.

Een woordvoerder van ErisX zegt:

Testing is a finest-follow needed for us and our prospects as we construct probably the most sturdy and clear market for digital property

Nasdaq en Constancy

In een investeringsronde heeft ErisX ruim €24,2 miljoen opgehaald: onder meer technologiebeurs Nasdaq en asset supervisor Constancy stapten in met enkele miljoenen.

ErisX gaat zowel spots als futures aanbieden met bitcoin, litecoin en ethereum. De change hoopt dit jaar goedkeuring te krijgen van de Commodity Futures Buying and selling Fee (CTFC), toezichthouder van de futures – en optiebeurzen in de VS.

“Nepvolume”

Het toetreden van traditionele aanbieders heeft als voordeel dat de handel in bitcoin (BTC) meer liquiditeit krijgt. Slechts een klein deel van het actuele quantity op de markt is legitiem.

Uit onderzoek van Bitwise blijkt dat ruim 90% van het onderzochte handelsvolume “wash buying and selling” is. Market makers versturen simultaan “purchase” en “promote” orders om nepvolume te creeren.

Bitwise is niet geheel zonder belang: het heeft bij waakhond SEC een aanvraag voor een beursgenoteerd bitcoinfonds (ETF) ingediend. Dat besluit is vorige maand uitgesteld naar donderdag 16 mei.

Bitcoin koers

De koers van bitcoin (BTC) op second van schrijven is $5.273 (-Zero.three%).

Bitcoin is de finest renderende asset van 2019, nog voor olie, techaandelen, vastgoed, obligaties en goud. De afgelopen three maanden is de rating +45%, een rendement waar de traditionele belegger normaal zijn vingers bij aflikt.

Deze week werd ook bekend dat Nike en Samsung stappen zetten in de cryptowereld. Beide concern overwegen een eigen cryptomunt te lanceren, naar het voorbeeld van de Fb Coin.

Het rendement van BTC

1 week-2.96%
1 maand+28.61%
three maanden+45.42%
1 jaar-44.13%
5 jaar+1057.36%

En ethereum?

Ethereum is geplaagd door een ICO-markt die de afgelopen maanden volledig in elkaar is gezakt, als gevolg van de cryptowinter. De markt van (non-public) stablecoins is een potentiële nieuwe use case voor ethereum. In 2019 staat “ether” wel ‘gewoon’ netjes in de plus.

1 week-11.61%
1 maand+11.76%
three maanden+35.13%
1 jaar-76.90%
three jaar+1997.51%

Altcoins?

XRP en ethereum krabbelen enigszins op na “Bloody Wednesday”, waarbij $10 miljard uit de cryptomarkt vloeide.

Bron: Cryptoslate
Afbeelding: Flickr.com

crypto kopen 

 

About Tom Greenly

Check Also

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash – Bitcoin Magazine NL

Het is weer tijd voor een Bitcoin Magazine NL Nieuwsupdate. Het is een roerig weekje …

ETH/USD bleeding resumes – Possible stop $200

Ethereum trims positive factors as cryptocurrencies shed positive factors throughout the board. Technical alerts are …