Wednesday , June 19 2019
Home / News / Ethereum / Nasdaq biedt realtime prijsinformatie van bitcoin en ethereum – Crypto Insiders

Nasdaq biedt realtime prijsinformatie van bitcoin en ethereum – Crypto Insiders

‘s Werelds op een na grootste aandelenbeurs, de Nasdaq, gaat realtime informatie over bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) verstrekken. De indices heten de Bitcoin Liquid Index (BLX) en de Ethereum Liquid Index (ELX). Het nieuws kondigde de beurs op maandag 11 februari aan op haar web site.

De indices zijn onderdeel van de “Nasdaq International Index Information ServiceSM (GIDS)”, een service waarin de beurs realtime information feeds voor beleggers faciliteert. In het geval van de BLX en ELX zal Nasdaq de prijzen van 1 BTC en 1 ETH elke 30 seconden bijwerken.

In de aankondiging schrijft de beurs:

De Bitcoin Liquid Index (BLX) en de Ethereum Liquid Index (ELX) zijn elk ontworpen om een realtime spot of referentietarief te bieden voor de prijs van 1 BTC en 1 ETH, genoteerd in USD, en op foundation van de meest liquide delen van hun markten. Beide indices worden berekend met behulp van een methodologie die onafhankelijk is gecontroleerd aan de hand van de belangrijkste IOSCO-principes.

De indices worden aangeboden in samenwerking met Courageous New Coin, dat geen banden heeft met de Courageous-browser. Courageous New Coin biedt verschillende providers met betrekking tot de cryptocurrency-markt. Het indices-programma van het bedrijf biedt beleggers betrouwbare informatie waarmee onder andere technische analyses gemaakt kunnen worden.

Dat de Nasdaq de twee indices aanbiedt kan worden gezien als de eerste stap van crypto op de traditionele markt. Aangezien de Nasdaq de tweede grootste beurs in de wereld is, zullen veel beleggers kennis gaan maken met de indices en dus de cryptocurrencies die erachter zitten.

De indices moeten niet verward worden met ETF’s, wat andere beleggingsinstrumenten zijn. Deze indices leveren alleen de laatste informatie over de twee cryptocurrencies.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter.

Vorig artikelJP Morgan lanceert eerste door een financial institution uitgegeven crypto: ‘JPM Coin’
Volgend artikelDigital Foreign money Group: afgezien van bitcoin zullen de meeste tokens waardeloos zijn

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD supply at $280 is too strong for bulls

Ethereum value on Monday is buying and selling in optimistic territory with minor beneficial properties …

Gaan we binnenkort met ethereum (ETH) afrekenen bij Amazon? – Bitcoin Magazine NL

Gaan we binnenkort afrekenen met ethereum (ETH) bij Amazon? Een samenwerking tussen crypto betaalprovider CLIC …