Thursday , July 2 2020
Home / Ethereum / Harde vork van Ethereum komt deze week nog niet, ETH daalt verder – Cryptonews

Harde vork van Ethereum komt deze week nog niet, ETH daalt verder – Cryptonews

[ad_1]

Bron: iStock/a3701027

De ontwikkelaars van Ethereum hebben besloten om de langverwachte harde vork van het netwerk uit te stellen nadat een slimme contractcontroleur een potentiële kwetsbaarheid in de improve signaleerde.

Volgens de auditor, ChainSecurity, de aanstaande Constantinople-improve voor het Ethereum-netwerk,“introduces cheaper gasoline price[s] [transaction fees] for sure […] operations.” ChainSecurity meldt dat “as an undesirable facet impact, this permits reentrancy assaults” voor “sure Solidity good contracts.”

De ontwikkelaars hebben gereageerd door – by way of de officiële Ethereum Reddit-pagina – aan te kondigen dat ze na het houden van een “noodsituatie Ethereum Core Dev-vergadering” besloten hebben Constantinopel uit te stellen. De ontwikkelaars zullen op 18 januari opnieuw bijeenkomen om de harde vork opnieuw te bespreken. Ontwikkelaars hadden gehoopt al op 16 januari toezicht te houden op de vork, maar geven nu toe dat het “deze week niet zal gebeuren”.

De Ethereum (ETH)-prijs nam een ​​duik in de nasleep van het nieuws, met een daling van ongeveer 6% op veel belangrijke beurzen.

Harde vork van Ethereum komt deze week nog niet, ETH daalt verder 102

Herintredingsaanvallen houdt in dat hackers vervalste informatie over het aantal Ethereum-tokens die ze in hun accounts hebben naar het Ethereum-netwerk sturen, terwijl ze herhaaldelijk fondsverzoeken sturen. Zonder een code-kwetsbaarheid zouden dergelijke aanvallen echter gedoemd zijn tot mislukken, en ChainSecurity stelt dat het huidige reside pre-fork netwerk geen tekenen van dergelijke kwetsbaarheden vertoont.

Op Reddit gaf Afri Schoedon, de man die belast was met het toezicht op de harde vork, op dat de kwetsbaarheid ‘mogelijk risico voor gebruikersgelden zou kunnen hebben’. Schoedon zei: “The Ethereum Core Builders had the chance right here to brush this subject below the rug and decide to the Constantinople Exhausting Fork as deliberate. Nonetheless, I’m totally impressed by the advantage that was exercised on this choice to postpone.”

De beslissing is opnieuw een tegenslag voor Ethereum, die al in november vorig jaar had gehoopt de Constantinople Improve te voltooien.

Belangrijke Ethereum-klanten, zoals Parity en Geth hebben al gereageerd door nieuwe softwarefixes uit te geven voor het bestaande netwerk.

[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …