Monday , June 17 2019
Home / News / Ethereum / Bitcoin, Ripple en Ethereum koersen stabiliseren – Newsbit.nl

Bitcoin, Ripple en Ethereum koersen stabiliseren – Newsbit.nl

Na de enorme crash van gisteren, zien we de Bitcoin, Ripple (XRP) en Ethereum koersen weer wat stabiliseren.


Bitcoin (BTC) koers stabiliseert rond $3700 greenback

Na een flinke koersval gisteren zien we de BTC koers vandaag rond de $3700 greenback stabiliseren. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3690 greenback. 24 uur geleden lag de Bitcoin prijs rond de $3682 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag ongeveer stabiel is gebleven.

Dat de Bitcoin koers stabiliseert is een goed teken. Nu zijn we echter weer op een punt aangekomen waar een nieuwe keuze gemaakt gaat worden. Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding zit de Bitcoin koers vandaag huge een channel. Waar deze koers uit deze channel breekt zal een belangrijk voorteken zijn voor de volgende prijsbeweging. Breekt de koers uit boven de $3780 dan is de kans groot dat de koers weer omhoog gaat. Zakt de koers onder de $3680 dan is de kans groot dat de koers verder naar beneden zakt.

 


Ripple (XRP) koers stabiliseert bij sterk ondersteuningsniveau

Ook Ripple, de op een na grootste cryptocurrency, ziet haar koers vandaag stagneren. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP roken rond de $zero,334 greenback. 24 uur geleden lag de koers rond de $zero,331 greenback. Dat betekent dat ook bij XRP de koers nagenoeg gelijk is gebleven vandaag.

Er ligt een sterke ondersteuning rond de $zero,32 greenback koers. Het is dan ook een goed teken dat deze stand heeft gehouden. Als de koers stijgt tot boven de $zero,345 dan is de kans groot dat we weer een stijgende koers zullen zien. Zakt de koers tot onder de $zero,32 greenback, dan kan de XRP waarde terugzakken tot $zero,25 greenback.

 

ripple koers

Ethereum stabiel tussen $125 en $130 greenback

Ethereum is één van de munten die gisteren de grootste klappen heeft gekregen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $128 greenback. 24 uur geleden lag de prijs rond de $128,50 greenback. Dat betekent dat ook Ethereum is gestabiliseerd.

ETH verhandeld vandaag in een strakke marge tussen de $125 en $130 greenback. Als de Ethereum koers boven de $135 greenback uitkomt is de kans groot dat de munt een sterk herstel zal zien. Zakt de koers tot onder de $120 greenback, dan is de kans groot dat de koers richting de $100 greenback grens zakt.

 

ethereum koers

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next wave of buying pressure above $280 – confluence detector

Ethereum is buying and selling within the inexperienced late on Friday, up some zero.70%. ETH/USD …

ETH/USD fails to stay above $260

ETH/USD’s value fell from $255.25 to $253.75 in the course of the early hours of …