Wednesday , June 19 2019
Home / News / Ethereum / Bitcoin, Ethereum en Ripple koers CRASHEN flink – Newsbit.nl

Bitcoin, Ethereum en Ripple koers CRASHEN flink – Newsbit.nl

De hele cryptocurrency markt kleur donkerrood vandaag. Ook de belangrijkste drie crypto’s: Bitcoin, Ethereum en Ripple krijgen harde klappen.


Bitcoin (BTC) koers daalt richting $3800 greenback

De grootste cryptocurrency ter wereld heeft haar koers deze ochtend flink onderuit zien gaan. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $3820 greenback. 7 uur ’s ochtends lag de prijs nog rond de $4060 greenback. Dat betekent dat de koers deze ochtend met meer dan 5.eight procent is gedaald.

 

De daling gaat gepaard met het herhaaldelijk mislukken van Bitcoin om de $4100 greenback grens te doorbreken. Interessant is om te zien of BTC een comeback kan maken van deze crash, of dat de munt verder ineenzakt. Als er een comeback ingang wordt gezet is er een kans dat Bitcoin de $4100 greenback gaat doorbreken. Blijft deze comeback uit? Dan kan de koers op korte termijn dalen tot $3500 greenback.

 


Ethereum (ETH) koers crasht met meer 11 procent

Niet alleen Bitcoin ziet haar koers vandaag flink dalen. Ook Ethereum ziet haar koers onderuit gaan. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $134 greenback. Dit terwijl de prijs voor 1 Ethereum token in de ochtend nog rond de $151 greenback lag. Dat betekent dat de koers in een paar uur tijd met meer dan 11 procent is gedaald. Door deze enorme daling neemt XRP opnieuw de plaats als grootste altcoin over.

 

ethereum koers

Ethereum heeft de afgelopen week enorm goed gepresteerd, maar al deze winst lijkt vandaag in een paar uur teniet te gaan. Als Ethereum haar koers niet boven de $125 greenback kan houden, is er een kans dat de munt terugzakt tot richting de $100 greenback grens. Aan de andere kant zal een sterke comeback ervoor kunnen zorgen dat de ETH koers richting de $160 greenback kan stijgen.

 


Ripple (XRP) daalt met 6 procent en is opnieuw grootste altcoin

Ripple (XRP) ziet een gelijksoortige daling als die van de Bitcoin. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $zero,346 greenback. Een paar uur geleden lag de prijs nog rond de $zero,378 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6 procent is gedaald.

 

ripple koers

Ondanks de daling van 6 procent neemt XRP de plek als grootste altcoin over van Ethereum. Dit kan gezien worden als teken van sterkte. Een volgend weerstandsniveau ligt rond de $zero,32 greenback. Zakt de Ripple koers hier doorheen, dan is er een kans dat de munt tot richting de $zero,25 zakt.

 

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD supply at $280 is too strong for bulls

Ethereum value on Monday is buying and selling in optimistic territory with minor beneficial properties …

Gaan we binnenkort met ethereum (ETH) afrekenen bij Amazon? – Bitcoin Magazine NL

Gaan we binnenkort afrekenen met ethereum (ETH) bij Amazon? Een samenwerking tussen crypto betaalprovider CLIC …