Friday , July 19 2019
Home / Video / (210) Ethereum, harde vorken en andere dingen

(210) Ethereum, harde vorken en andere dingenDeze maand staan three laborious forks gepland voor Ethereum, waarvan Constantinopel de lang verwachte en meest significante is. Het is te verwachten dat dit zijn weerslag gaat hebben op het prijsverloop van Ethereum. Daarnaast ook aandacht voor de kritiek van Tuur Demeester op Ethereum, de nieuwe ledger nano, terugblik proof of keys en een aantal andere korte gadgets.

Mijn video’s zijn ook te zien op:

podcast Tuur Demeester:

video over federal reserve/ centrale banken:

Disclaimer: Niets in deze video is financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Alles is louter voor educatie en vermaak.

Wanneer je vragen hebt, of suggestions of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Mocht je lid willen worden van een van onderstaande beurzen, gebruik dan a.u.b. onderstaande hyperlinks. Hiermee ondersteun je dit kanaal, bij Coinbase krijg je bovendien zelf ook € eight,-, bij de andere beurzen kost het je zelf niets:

Coinbase:

Binance:

Kucoin:

Een donatie? O wat aardig, dank je wel 🙂
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

About beheer

Check Also

Bitcoin Ethereum Litecoin Ripple Binance Technical Analysis Chart 6/8/2019 by ChartGuys.com

NEW Course: TCG Clothes: Crypto Alert System V2: Instagram! TCG Programs: Beneficial Fundamentals: Nugget’s Information …

Bitcoin Ethereum Litecoin Ripple Binance Technical Analysis Chart 6/4/2019 by ChartGuys.com

NEW Course: TCG Clothes: Crypto Alert System V2: Instagram! TCG Programs: Really useful Fundamentals: Nugget’s …

19 comments

 1. Goede uitzending! Heb je wel genoeg CHX meester crypto? Zou zonde zijn als je één van de meest potentiële projecten van 2019 niet in je portfolio heb..

 2. Hey kerel. Je hebt een schildpad op je hoofd!

 3. Bedankt maar weer! Goede video. Even een vraag. Hoe kijk jij momenteel aan tegen ICX?

 4. MrC, zou je aub uit kunnen leggen wat er nu precies gebeurt met mijn ETh in een geval als dit? Heb ik na de eerste 2 forks nog steeds ETh EN die 11januari coin EN die 12 januari coin? En na die Constantinople? Wat heb ik dan (nog)? Nog steeds EN ETH EN die 2 nieuwe coins EN nog iets? Geen idee wat ik zal zien verschijnen. Daarnaast staat mijn ETH op Bittrex en die schijnt de forks niet te ondersteunen. Wat moet ik dus concreet doen of moet moet ik per sé niet doen? Iemand die mij wil helpen svp?

 5. Hey.heb je je glazen bol bedekt???

 6. Vandaag houd ik het kort prima video ????

 7. Dank voor de top video! Wellicht uit de context maar wat is jouw mening over Tron? Ik zie/lees veel over hun gameprojecten en zijn nu al gestegen naar plek 9.

 8. Ik vind je video’s heerlijk om naar te kijken, duidelijk en entertainend! Ik kan ook maar 3/4 apps op nano s kwijt, dan weer uninstall en install nummer 5 etc…

 9. De schildpad hodled mr.crypto……slow and steady wins the race 😉

 10. Toen ik vorig jaar begon, wist ik niks… ik ben de meester gaan volgen en heb nu steeds een beter beeld hoe de vork in de steel zit… Als ik zo doorga transformeer ik zelfs in een Rothschild!

 11. Wel goed dat mensen nu Tuur de meester niet meer zo serieus nemen. Wat een prutser!

 12. Hee Meester, leuke video weer. Mijn vraag is: Worden alle Eth. Hardforken ondersteund als je je Eth. Op je Ledger hebt staan?

 13. Haal dat enge hoofd onder die schildpad uit dierenbeul!

 14. dag meester crypto,
  ik ben een trouwe volger van je kanaal en al lange tijd actief in de crypto ( een 2 jaar en half).
  ik heb dan ook met volle overtuiging gekeken naar de docu. Hidden Secrets Of Money 4.Die ik heel interessant vond en daarom ook 7 en 8 bekeek.
  MAAR toen ik in aflevering 8 hoorde over Hashgraph begon ik toch een koude tilling over mijn rug te krijgen ( zeg maar gerust een ijsblok). Kan jij een video maken over Hashgraph in het nederlands ( die ik nog nergens vond ) en uitleggen wat u er van vind .Is dit de toekomst en is blockchain al achterhaald ???

 15. op nano s kunnen meer dan drie coin opdat weet jij toch mr crypto , je kan maar drie apps tegelijk tijd op je display van je nano s . en op de nano x meschien 10 daarom die x denk ik .

 16. Is dat nou een hint naar Turtlecoin $TRTL ?