Friday , July 19 2019
Home / News / Ethereum / “Ethereum bereikt nog dit jaar de 1.900 dollar” – Bitcoin Magazine NL

“Ethereum bereikt nog dit jaar de 1.900 dollar” – Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

Ethereum, de digitale valuta die het ethereum-netwerk aandrijft, heeft een moeilijk jaar achter de rug. De cryptovaluta daalde met meer dan 80 procent ten opzichte van het hoogtepunt van 1.432,88 greenback in januari. Vorige maand tikte het zelfs de 170 greenback aan, om weer wat op te veren naar een huidige 225 greenback.

 
bitcoin meester
 

1.900 greenback

Volgens Tom Lee, cryptobull en hoofd onderzoek bij Fundstrat International Advisors, is die huidig relatief lage waardering slechts tijdelijk. Volgens Lee zal de cryptovaluta nog dit jaar de 1.900 greenback aan doen. Bij het maken van deze voorspelling wees Lee op de recente scherpe dalingen van ethereum en stelde dat de cryptovaluta goed gepositioneerd is voor een spoedig herstel.

Ethereum kende de afgelopen drie maanden ten opzichte van andere grote cryptovaluta’s – gekeken naar marktkapitalisatie – een underperformance met twee standaardafwijkingen. Wanneer ethereum In het verleden zoveel achterbleef bij concullega’s wist de cryptovaluta die verliezen vervolgens altijd weer goed te maken.

Weinig geloofwaardig

Tim Enneking, managing director van Digital Capital Administration, gelooft er niet in. Hij ziet een prijs van 1.900 greenback per munt als hoogst onwaarschijnlijk, zeker voor dit jaar. Volgens Enneking zijn er weinig redenen te bedenken waarom ethereum 40 procent boven voormalige recordhoogtes zal koersen.

Joe DiPasquale, CEO van cryptohedgefonds BitBull Capital, uitte ook al zijn twijfels over Lee’s voorspelling. Ook hij gaf aan geen vertrouwen te hebben in een ethereumprijs van 1.900 greenback binnen de komende drie maanden. Marius Rupsys, cryptoinvesteerder, denkt er hetzelfde over.

Rupsys: “I might say it’s small chance for ether to achieve $1,900 by finish of 2018. Ether is buying and selling round $220 per coin, so it could have to rally greater than 8x within the subsequent three months”

Positieve vooruitzichten

Maar zeg nooit nooit. Terwijl verscheidene cryptoanalisten sceptisch zijn over Lee’s voorspelling, benadrukken sommigen wat mogelijk is, hoe geavanceerd de technologie en dat een prijsvooruitzicht op de cryptovaluta niet te voorspellen is. Evengoed hoeft dit jaar de 1.900 greenback niet te worden aangedaan, maar wie weet wat volgend jaar te verwachten is.

Chris McClure, chief advertising and marketing officer bij cryptocurrency information supplier Svandis: “We imagine closely in Ethereum. Whether or not it’s Sharding, Plasma, or OpenST Mosaic, there are super technological causes to be bullish on Ethereum and to imagine in a speculatively excessive value shifting in 2019. Ethereum is aggressively oversold and overdue for a rally going into 2019”

Marouane Garcon, managing director van het cryptoderivaten platform Amulet, sprak ook over de technologie van de cryptomunt. Hij meent dat Casper en sharding een enorme waarde zullen toevoegen aan de ethereum blockchain.

Garcon: “Ethereum is a staple on this trade, the complete area could be much less sturdy with out it. As developments are deployed to enhance the Ethereum blockchain the value will definitely exceed its earlier all-time excessive and mirror its true worth to the trade”

Of dat nu de komende drie maanden zal gebeuren, volgend jaar of de komende twintig, er zijn maar weinig tot geen projecten die deze technologie weten te evenaren. Wat voor waarde dat geeft en wanneer, dat moet nog worden bezien.

Bronnen: Bloomberg, Forbes

Foto: Flickr / Crypto360

Inschrijven nieuwsbrief

About Tom Greenly

Check Also

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash – Bitcoin Magazine NL

Het is weer tijd voor een Bitcoin Magazine NL Nieuwsupdate. Het is een roerig weekje …

ETH/USD bleeding resumes – Possible stop $200

Ethereum trims positive factors as cryptocurrencies shed positive factors throughout the board. Technical alerts are …