Sunday , May 19 2019
Home / News / Ethereum / De mede-oprichter van Reddit ziet de koers van ethereum dit jaar naar $1.500 stijgen – en bitcoin naar $20.000 – Business Insider

De mede-oprichter van Reddit ziet de koers van ethereum dit jaar naar $1.500 stijgen – en bitcoin naar $20.000 – Business Insider

Sluipenderwijs keert het optimisme op de cryptomarkt terug, zo lijkt het.

Donderdagmiddag noteerde ethereum, de tweede cryptomunt in marktwaarde, ruim 10 procent hoger op 748 greenback. De bitcoin klom four procent tot bijna 9.500 greenback.

Voor de high 10 van grootste cryptomunten zag de situatie er als volgt uit:

(klik voor uitvergroting)

Een bron van optimisme komt van het socialmediaplatform Reddit. Woensdag verklaarde mede-oprichter Alexis Ohanian van Reddit dat hij de koers van ethereum nog dit jaar naar 1.500 greenback ziet stijgen en de bitcoin naar 20.000 greenback. In beide gevallen zou dat neerkomen op pakweg een verdubbeling.

(klik voor uitvergroting)

Tegen Fortune zei Ohanian: “Ik heb nog steeds wat bitcoin, en die cryptomunt is in de perceptie van mensen zo belangrijk dat hij waarde zal behouden. Maar het meest optimistisch ben ik over ethereum, omdat daar daadwerkelijk toepassingen op worden gebouwd.”

Wellicht niet geheel toevallig maakte Reddit donderdag bekend dat het sociale platform grote cryptomunten zoals de bitcoin, ethereum en litecoin gaat ondersteunen als betaalmiddel. Op Reddit zitten veel cryptofans. Zo heeft de bitcoingroep op het platform 816 duizend leden.

LEES OOK: Bitcoin money gaat exhausting omhoog in waarde nadat een Londense cryptobeurs de munt plots omarmt

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD faces multiple resistances on its path to $300

ETH/USD went up from $264.75 to $267 this Friday. Bulls face resistances of differing intensities. …

Ethereum (ETH) blijft stijgen, prijs boven $270, nieuws over Serenity upgrade – Crypto 365

De altcoins zijn sinds deze week behoorlijk aan het stijgen. Vooral de grotere platform cash …